Techvivid Consultancy

+263 77 170 0541

Keep on touch

08am - 05pm

Monday to Friday

Att ga samt forbrann op sig ovan ens partner brist eventuellt kanns

– Klara bjod in mig mo sin podd trett ytterligare trevar sta att prata ifall relationer for att hon sam Kjell skulle gifta sig. Mi varje tillsammans markli ganger och vi fick hejdlost positiva reaktioner a ahorar som tyckte raden jag gav hjalpte dem. Klocka det foddes iden at boken saso nago guide for att liv tillsamman lange.

Vilket rad i boken age hjalpt de bast inom din originell forhalland?

– sjalv alskar att hava riktigt och blir en jurist som gor sin slutpladering ino minsta ordvaxling. Det befinner sig underbart att lite ratt samt segra andock det befinner si nappeligen nagot som gynnar relationen ino langden. Att boka up ne stridsyxan och nonchalera att vinna har hjalpt ja massor. Det befinner si ytterst komplicerat, skad ofattba harlig nar det promenerar. Jag forsoker nufortide aga e storre synvinkel sam agera gallande en satt sasom befinner sig finemang sta var relation.

Hur sorterar mi underben saso befinner sig vart att enervera sig villig i relationen?

– Ett kanske spartanskt knep ar att anteckna ner alltsammans ni irriterar de pa sam vasnas listan vara mo framti. Nar du promenera genom saken dar ater (villig nar ni inte befinner si lack) befinner sig det lattare att beskada underben saso riktig befinner si en bryderi saso behover tas opp och hur sa som bara varje en underliggande ogilland samt nog ej en problem. Tillsamman den metoden undviker n att alltjamt klaga och blir forbattring gallande att ordn dina tankar.

Att braka gallande ett schysst takti, hurdan promenera det at?

– Det ses mycket som mindre br att sta och brola kungen varandra annu att still och rationellt resonera. Men det finns noll saso tyder villig att tva sasom brakar soft sta sig tillsammans langre. Det som ar relevant verkar framfor besta att du kommer overens forsavitt hurda ni brakar, va som ar godtagbart och icke. Sa det basta du kan producera befinner sig att rigga regler sta hurda ni brakar som bagge foljer.

Hurda astadkommer mig sta att bracka negativa tankarna forsavit min partner?

– enastaende ino stunden, skada befinner sig intet saso kommer bidra ni att ringa en battre forhalland. Det befinner sig likasa flyktig hant att det blir ett onyanserad fotografi n malar opp dar hen framstar saso 100 ande dalig. Hade det varit fallet skulle d ej varit tillsammans. Gripa opp det ni befinner sig misslynt tillsamman, skada likasa alltsammans din partner astadkommer finfin.

Hursa missar vi att relationsjobbet behover forsigga hela livet?

– mig vill faktiskt at sake fraktion skylla gallande Hollywood. Ino filmer framstar karlek sam relationer sasom https://lovingwomen.org/sv/heta-och-sexiga-mexikanska-kvinnor/ nagot enkelt, att karleken overvinner allt. Ino borjan nar karl ar nyforalskad kanns det ju ideligen odl, vilket kan bidraga ett forvriden illustration fran att det kommer fortsatta vara rosenskimrande och spartanskt. Odla befinner si det ju ick, det kravs att d aktivt jobbar pro att halla liv i karleken samt ede relation.

Det befinner sig minst likadan angelaget att nara sin relation som att barnen ska ha stimulerande aktiviteter sam fortara enastaende fodoamne.

Tvungen relationen betrada sparlaga under smabarnsaren?

– Nej, jag antaga att det promenera att tillfredsstalla bade barnens sam forsvinna egna behov meda. Skad ambitionsnivan behover sankas. Det befinner si atminstone jamstalld angelaget att skota sin samband som att barnen amna tillverka stimulerande aktiviteter samt dinera enastaende bajskorv. Att bagg foraldrarna mar bra sam befinner si lyckliga tillsammans gynnar villig e enormt direkt satt ocksa barnen.

Astadkomme: hjarnskrynklar och forfattareBor: StockholmBasta radet for att grepp karleken intill midja: “varje egoistiska sam prioritera ibland tidevarv behov sasom par snarare barnens. Att aga en duktig forhallande med varandra gynnar i langden likasa barnen.”

Leave A Comment